CE URMARESTE TEAMBUILDING-UL?

coeziune,flexibilitate,creativitate,spirit de echipacolaborare,gestionarea conflictelor,comunicare verbala, nonverbala si paraverbala,negocierea,daptare la schimbari .

BENEFICIILE TEAM BUILDING-ULUI

Creste productivitatea si calitatea serviciilor oferite, imbunatateste imaginea interna a companiei, optimizeaza organizarea echipei prin comunicare, decizii si roluri,diminueaza fluctuatia de personal, consolideaza dialogul, permite schimbul de experienta si responsabilizeaza angajatii.

Drumul catre succes…etapizat?Raspunsul este foarte clar: DA!Asa cum am spus, performantele echipei nu pot fi atinse decat prin calitate.

Acest stagiu are rolul de a “sparge gheata”.Totodata, aduce cu sine, interactiunea sociala, faciliteaza cunoasterea fiecarui membru al echipei si puncteaza primele informatii legate de activitatea ce se desfasoara.
Etapa provocarii echipei

Avand in vedere ca, in acest stagiu apar diverse forme de competitie si provocari individuale, putem spune ca este o etapa de “agitare” a echipei.Toate aceste lucruri au rolul de a scoate tot ce este mai bun de la participanti.
Etapa performantei

Activitatile, munca in echipa si etapele premergatoare acesteia, au avut un singur scop: a atinge acest nivel.Este nivelul rezultatelor scontate, a flexibilitatii, a consolidarii sentimentului de apartenenta la un grup, a dialogului deschis si recunoasterea competentelor si ideilor tuturor.

Am pornit la drum impreuna.

Rezultate?!!Am redus considerabil stresul, am ameliorat climatul intern, am imbunatatit energia colectiva a Companiei din care faceti parte, am trait cu totii clipe placute, ne-am distrat, am ras, ne-am imprietenit.
Plecam cu o multitudine de cunostinte si informatii noi, extrem de relaxati, mai zambitori, mai responsabili si mult mai focusati pe obiectivele, reale, ale Companiei.
OARE, NU ACESTA A FOST SCOPUL ?